NUMEROLOGIA: EL SIGNIFICAT DELS NÚMEROS


 La Numerologia , com la mateixa paraula indica , és "la ciència dels nombres" . Tenim coneixement d'ella fa tants segles que no és possible definir el moment precís en què neix . Va ser utilitzada per l'home des que els símbols van entrar en la seva vida , i desenvolupada a través de civilitzacions tan antigues com l'egípcia.





En la Numerologia s'utilitzen els nombres com vibracions o formes d'energia personals , i s'apliquen als sectors de la vida que més ens interessen .Pots descobrir la procedència de les teves reaccions , els teus sentiments interns , com et relaciones amb els altres , la personalitat que els manifestes , com ets en l'amor , què t'ajudaria a ser millor... Tingues en compte que cada número és un personatge diferent que vibra amb les seves característiques bàsiques en el sector escollit , així que manifestarà les teves virtuts i els teus defectes en cada camp .

Per esbrinar el nostre número hem de sumar els números de la nostra data de naixement  i si obtenim un nombre superior al 9, simplificar-lo novament fins a obtenir un nombre entre l'1 i el 9.

Per exemple, jo he nascut el 03.03.1999 per tant faig:

3+3+1+9+9+9 = 34

I ho simplifico novament: 

3+4=7

 El meu nombre és el 7.




 És el nombre de la creativitat, independència, originalitat i autosuficiència. Naturalesa individualista i agressiva. Iniciadors d'accions, esperit pioner, coratge,  voluntat extraordinària i determinació.

És el símbol del lideratge, aquells amb capacitats i habilitats per al comandament. Ambiciosos i disposats a assumir riscos per arribar al cim. Cridats a destacar en el treball i els negocis.

A vegades són excessivament ferms o agressius, dominadors, impulsius, egocèntrics, presumptuosos i obstinats.

Encara que de naturalesa són afectuosos i amables, els costa mostrar els seus sentiments, i en aquest punt introvertits i bastant reservats.

  Signe de l'empatia, cooperació, adaptabilitat i consideració cap als altres. Símbol de l'equilibri, la unió i la receptivitat. Persones sinceres, influenciables espiritualment i bons diplomàtics.

És el nombre dels artistes i persones amb sensibilitat i tendències romàntiques.

En el treball són bons companys i pacients, tenen bones idees per treballar en equip i no són proclius a portar ells mateixos la iniciativa o acaparar el protagonisme.

A la banda negativa són tímids, poden "ofegar" en els detalls, generar algunes pors i caure en depressió.
Si troben la parella adequada poden viure i fer viure una gran història d'amor romàntic durant molts anys.

Auto-expressiu en moltes vessants i amb capacitat comunicativa; És el signe de l'expressió artística, sociabilitat, simpatia, superficialitat i esperit malgastador. Símbol de la comunicació, la interacció i la neutralitat. Tenen molt optimisme i felicitat i gaudeixen molt de la vida.  

A vegades està associat a la inspiració i a la intel·ligència imaginativa amb capacitats especials. Són també persones amb sentit de l'humor, i capaços d'identificar i generar les idees més importants que poden arribar a ser claus en les esferes del pensament, les institucions o les empreses.

A la banda negativa són proclius a la dispersió dels seus esforços, l'exageració, als projectes inacabats, a la manca de direcció ...


Fort sentit de l'ordre i els valors. És el signe del pràctic, la lleialtat, la rigidesa i la repressió. També és símbol de la creació, de la lluita contra els límits, de la mentalitat científica, l'atenció al detall, capaç d'assolir èxits importants i amb enginy per a l'organització. Fines habilitats administratives.

Aquells cridats a tenir i dins del respecte a la llei l'ordre i la justícia en general. La seva actuació a la legalitat els proporciona autoritat personal, el compliment de les seves obligacions i l'assoliment d'èxits i llocs de responsabilitat en les més altes esferes de la societat.

A la banda negativa: manca d'imaginació, atrapat pel detall, tossut i d'opinions fixes, discutidor, lent a l'hora d'actuar, massa seriós i en ocasions confús.

Signe de l'acció i la inquietud. És el símbol de la llibertat, l'adaptabilitat, l'esperit viatger i aventurer, però també de la inconsistència i l'abús dels sentits. Expansiu i sociable, de noves i visionàries idees, de pensaments ràpids, polifacètic, curiós i explorador, enginyós a l'hora d'utilitzar la llibertat de forma constructiva.

També és el número de la fortuna, la màgia i l'aventura. Són persones que els atrau el desconegut, l'estrany, el misteriós.

A la banda negativa, massa inquietud, de vegades descontent i insatisfet, de temperament tens, sol prendre moltes decisions precipitades, impacient, mancat d'aplicació als temes.



Signe de l'amor, la responsabilitat, la comprensió, però també de persones no pertinents i geloses. És un nombre associat a l'honestedat i fidelitat.


Pel positiu el seu fort sentit de la responsabilitat, artístic, equilibrats, comprensius amb els altres, humanitaris, generosos, amants de la llar i dels assumptes domèstics, presten ajuda als altres.

Són persones de fiar, serioses, formals i amb sentit de l'honradesa. També són de tracte amable amb els altres.

A la banda negativa, obstinats i tossuts, dominants de la família i els amics, tafaners, egocèntrics i susceptibles de l'adulació.

Signe del pensament, l'espiritualitat, la consciència, l'anàlisi psíquic, la saviesa.
El nombre de l'intel·lecte, l'idealisme i la repressió.

Són persones amants de la lectura, l'estudi i amb ànsies per aprendre. Tendents a projectar la seva vida en una esfera d'idealisme i activitat intel·lectual. Habilitats per a l'anàlisi i la recerca i la intel·ligent recerca del coneixement; mentalitat científica i amb capacitat d'inventiva; estudiosa, meditadora, de personalitat encantadora, amants de la solitud i de la pau; perfeccionistes.

A la banda negativa: motius ocults, molt reservat, els encanta argumentar amb silencis o sarcasmes, tendència a l'aïllament, a posicions inflexibles, els irriten les distraccions.

Signe del poder, l'habilitat executiva, la gestió, poder material i una tendència al sacrifici però també a no tenir escrúpols. Habilitats polítiques, expert en gestionar el poder i l'autoritat, treballen per causes i per aconseguir el reconeixement, capacitat de decisió i comandament.

Simbolitza l'autosuficiència, l'èxit material i la fermesa de plantejaments. Són autoexigents, ambiciosos i hàbils per assolir fites materials com ara negocis, empreses, guanys de tota mena.


A la banda negativa: són excessivament ambiciosos, mancats d'instints humanitaris, poden gestionar malament els diners, reprimir subordinats, impacientar-se amb la gent en general, tendència a l'estrès i al materialisme.

Signe del geni artístic, sentit humanitari, tendència al romanç. Animadament amistosos i simpàtics, desinteressats, interessats a fer de bona gana i bé la seva feina. Talent artístic i per a l'escriptura.

El nombre de la persistència, generositat i capacitat d'empenta.

Té tendència a perdonar els errors dels altres. Capaços per iniciar alguns projectes i treballar amb persistència fins a la seva culminació.

A la banda negativa: Auto-adulació, interessos dispersos, possessius, descuidats amb les finances, necessiten acaparar l'atenció.

A mi m'ho ha encertat. I a vosaltres? 

1 comentari:

  1. Holaa!!
    A mi m'ha tocat l'1 pero no m'ha encertat gaire....
    bé en algu si
    de fet en principi m'havia tocat el 10 pero com que l'he simplificat....

    Petoons

    ResponElimina